Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Gorrissen Federspiel har med virkning fra 1. januar 2017 optaget Mikael Philip Schmidt, Mikkel Fritsch, Charlotte Thorsen, Søren Høgh Thomsen og Chantal Pernille Patel som partnere.

09-01-2017
Nye partnere hos Gorrissen Federspiel

Gorrissen Federspiel har med virkning fra 1. januar 2017 optaget Mikael Philip Schmidt, Mikkel Fritsch, Charlotte Thorsen, Søren Høgh Thomsen og Chantal Pernille Patel som partnere.

 

Mikael, Charlotte og Chantal har inden for specialerne Corporate/M&A og Capital Markets betydelig erfaring med rådgivning af danske og internationale klienter om børsret og selskabs- og erhvervsretlige forhold. De har blandt andet bistået i forbindelse med nogle af Danmarks største og mest komplekse virksomhedsoverdragelser og børsnoteringer, og de har alle betydelig international erfaring gennem arbejdsophold hos førende advokatfirmaer i London, New York og Toronto.

 

Mikkel er tilknyttet firmaets specialegruppe inden for Bank & Finans, hvor han rådgiver danske og internationale klienter om finansieringsret, herunder lånefinansiering, akkvisitionsfinansiering, obligationsudstedelser og projektfinansiering.

 

Søren rådgiver internationale og danske klienter inden for IP-rettigheder. Han er tilknyttet IP & Technology og har betydelig erfaring med håndtering af IP-rettigheder i danske og internationale transaktioner, kommercielle kontrakter og tvister. Søren har været udstationeret og har arbejdet hos et internationalt advokatfirma på deres kontorer i London og New York.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22