Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Pr. 1. februar tiltræder Ruth Caddock Hansen hos det aarhusianske advokatfirma UNIVERSADVOKATER.

30-01-2017
Engelsk og dansk advokat hos UNIVERSADVOKATER

Pr. 1. februar tiltræder Ruth Caddock Hansen hos det aarhusianske advokatfirma UNIVERSADVOKATER.

 

Ruth Caddock Hansen, 43, er både engelsk solicitor og dansk advokat og er medlem af The Law Society of England and Wales og af Advokatsamfundet.

 

Hun bestod sin Bachelor of Arts fra Lancaster University i 1996 med Honours, bestod den engelske juridiske kandidateksamen ved College of Law of England and Wales i 1997 og bestod derefter ved samme universitet postgraduate-eksamen med distinction i 1998, inden hun i 2000 opnåede advokatbestalling (solicitor) i England og Wales.

 

Fra 1998 til 2001 fungerede Ruth Caddock Hansen som fuldmægtig og derefter solicitor i advokatfirmaet Blake Morgan (dengang Morgan Cole) i Oxford og 2001-2003 hos advokatfirmaet Nabarro i London.

 

I 2003 flyttede hun til Danmark, hvor hun siden da har arbejdet i et dansk advokatfirma. I 2009 opnåede hun dansk advokatbestalling.

 

Ruth Caddock Hansen, der taler og skriver flydende dansk, arbejder med internationale retsforhold, herunder med kontrakter og med europæisk ansættelsesret, og med dansk erhvervsret.

 

Den 1. februar tiltræder Emil Larsen samtidig som advokatfuldmægtig.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22