Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Den anerkendte medie- og entertainmentretsadvokat Peer B. Petersen er indtrådt som partner i det internationale advokatfirma Bird & Bird i Danmark.

10-03-2017
Bird & Bird i Danmark vokser og udvider sine kompetencer

Den anerkendte medie- og entertainmentretsadvokat Peer B. Petersen er indtrådt som partner i det internationale advokatfirma Bird & Bird i Danmark.

 

Peer har i mere end 25 år rådgivet musik- og filmbranchen om ethvert aspekt indenfor ophavsretten, herunder i forbindelse med sager om krænkelse af rettigheder til blandt andet musik, tv-serier, spil og anden software, ligesom Peer løbende bistår rettighedshavere, der udsættes for piratkopiering og varemærkeforfalskning. Peer har desuden mangeårig erfaring med licens-, sponsor- og andre immaterialretlige aftaler og rådgiver en række af idrættens organisationer om udnyttelse af sportsrettigheder nationalt og internationalt.

 

Peer skal hos Bird & Bird være med til at opbygge, lede og udvikle den danske IPR-afdeling, der i tæt samarbejde med mere end 300 fagkolleger på Bird & Birds 28 kontorer vil kunne tilbyde rådgivning og bistand på højeste niveau inden for alle immaterialretlige discipliner.

 

Bird & Bird har i mere end 100 år været markedsledende inden for IPR rådgivning og er med etableringen af en dansk IPR afdeling endnu bedre rustet til at imødekomme et stadigt stigende behov for fagligt og forretningsmæssigt at kunne rådgive og bistå danske såvel som internationale virksomheder om IPR-retlige forhold

 

Udover Peer er Mogens Dyhr Vestergaard tiltrådt som senioradvokat hos Bird & Bird i Danmark.

 

Mogens beskæftiger sig primært med immaterialret, IT og telekommunikation og rådgiver blandt andet om udarbejdelse og forhandling af licens- og teknologiaftaler samt retshåndhævelse af rettigheder til software. Desuden yder Mogens bistand vedrørende it-retlig og immaterialretlig due diligence i forbindelse med M&A-transaktioner.

 

Mogens har betydelig international erfaring fra sin 6-årige tilknytning til Martensen Wright LLP i Sacramento, Californien, hvor han rådgav om danske og amerikanske erhvervsforhold. Mogens har desuden en amerikansk advokatbestalling.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22