Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Advokat og partner i advokatfirmaet Gorrissen Federspiel, Jacob Sand, fylder 50 år den 17. marts 2017.

15-03-2017
Topadvokat fylder 50 år

Advokat og partner i advokatfirmaet Gorrissen Federspiel, Jacob Sand, fylder 50 år den 17. marts 2017.

 

Jacob Sand er cand.jur. fra Aarhus Universitet (1991), LL.M fra European University Institute, Firenze (1992) og har siden 2005 arbejdet hos Gorrissen Federspiel, hvor han blev partner i 2008. Han har haft møderet for Højesteret siden 2005 og har siden 2010 været ekstern lektor i ansættelsesret på Aarhus Universitet. Jacob Sand er leder af Gorrissen Federspiels specialegruppe for Arbejds- & Ansættelsesret, hvor han beskæftiger sig med alle ansættelsesretlige aspekter i forbindelse med transaktioner. Han har en enestående viden om og forståelse af alle aspekter af EU-ansættelsesret fra sine knap fire år som referendar ved EU-Domstolen og som aktiv procedør for EU-Domstolen.

 

Han har ført adskillige voldgiftssager og retssager for Højesteret, Arbejdsretten og øvrige instanser om ligebehandling, diskrimination, overtrædelse af konkurrenceklausuler, udstationering og grænserne for konfliktretten. Han har været medforfatter til lovkommentaren til virksomhedsoverdragelsesloven.

 

Fritiden bruger Jacob på tennis, løb og familien. Privat bor han i Risskov ved Aarhus og er gift med Charlotte Sand. Sammen har de tre sønner på 24, 21 og 18 år.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22