Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Partner og advokat i Horten, Anders Valentin, Østerbro, fylder 50 år den 3. maj.

03-05-2017
Anders Valentin fylder 50 år

Partner og advokat i Horten, Anders Valentin, Østerbro, fylder 50 år den 3. maj.

 

Anders Valentin er leder af Horten Advokatpartnerselskabs Life Science & Healthcare-team og har igennem de seneste 15 år arbejdet intensivt med stort set alle aspekter af jura inden for Life Science & Health Care for danske og internationale klienter. Han har haft et betydeligt antal patent-og varemærkesager inden for lægemiddelindustrien og er fremhævet i internationale juridiske opslagsværker som IP Stars, IAM Patent, Chambers og Legal500 som en af Danmarks bedste advokater inden for immaterialretten.

 

Det var egentlig planen, at Anders Valentin skulle være journalist, og de første tre år af studietiden foregik på Royal Holloway College i London, hvor han læste historie og politik. Men tilbage i Danmark begyndte han på jurastudiet på Københavns Universitet og fik studiejob hos O. Bondo Svane Advokatfirma, som i den grad fik vækket hans interesse for juraen og pirret hans stærke retfærdighedsgen. En dag kom en patentsag forbi hans skrivebord, og herefter har han været bidt af immaterialretten. Han blev partner i Horten i 2006.

 

Siden da har Anders Valentin løst opgaver, særligt patentsager, for tæt ved alle de store generika-virksomheder i lægemiddelbranchen og dertil kommer en lang række opgaver inden for varemærke-, design- og ophavsret for både danske og internationale virksomheder – navnlig i forhold til retssager. I de senere år har han i stigende grad også beskæftiget sig med strafferet som beskikket forsvarsadvokat.

 

Interessen for design og kunst har altid fulgt ham, og det bærer hans hyggelige kontor hos Horten også præg af. Der står finurlige skulpturer på hylderne, og væggene er beklædt med kunst. En del af værkerne har Valentin fået som betaling for sit advokatarbejde for kunstnere og designere, som han repræsenterede i sine tidlige år som fuldmægtig. Han har også taget initiativ til og undervist i faget Designjura på Danmarks Designskole.

 

Ved siden af sit virke som partner i Horten er Anders Valentin lektor i immaterialret ved Københavns Universitet og medstifter samt leder af det nordiske immaterialretsprocesspil. Han har skrevet adskillige artikler og bidrag til internationale opsamlingsværker om IPR og blogger om dansk patentret på Kluwer Patent Blog.

 

Privat er Anders Valentin gift med Julie, som er journalist. Sammen har de tre børn og bor på Østerbro. Fritiden bruges ofte på tennisbanerne og i sommerhuset ved Sjællands Odde.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22