Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Michael Rehling indtræder den 1. juli 2017 som partner i DAHL Advokatfirma. Han er specialist inden for IT-ret og certificeret IT-advokat.

12-07-2017
Ny partner til DAHL Advokatfirma

Michael Rehling indtræder den 1. juli 2017 som partner i DAHL Advokatfirma. Han er specialist inden for IT-ret og certificeret IT-advokat. Michael Rehling arbejder ligeledes med specialerne immaterialret, markedsføringsret og kommercielle kontrakter, herunder tvistløsninger i forbindelse med forbudssager, krænkelsessager og kommercielle voldgifts- og retssager.

 

I sin nye stilling med udgangspunkt fra kontoret i Aarhus skal Michael Rehling sammen med sine øvrige kolleger i DAHL bistå klienter over hele landet med sin specialviden og sine kompetencer.

 

Michael Rehling var for år tilbage advokatfuldmægtig i det daværende DAHL, hvorefter han var ansat i flere advokatfirmaer og som koncernadvokat i en større global IT-virksomhed, inden han var med til at etablere et specialistkontor i Aarhus. Ved jobskiftet vender Michael atter tilbage til DAHL – nu som partner.

 

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22