Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Marlene Winther Plas, partner i DLA Piper Denmark, fylder lørdag den 23. september 50 år. Marlene Winther Plas er måske bedst kendt i offentligheden og i særdeleshed på Vestegnen som advokaten, der var med til at redde superligaklubben Brøndby IF, da hun sammen med ledelsen i Brøndby i 2013 fik vendt nedturen.

14-09-2017
Partner Marlene Winther Plas fylder 50 år

Marlene Winther Plas, partner i DLA Piper Denmark, fylder lørdag den 23. september 50 år.

 

Marlene Winther Plas er måske bedst kendt i offentligheden og i særdeleshed på Vestegnen som advokaten, der var med til at redde superligaklubben Brøndby IF, da hun sammen med ledelsen i Brøndby i 2013 fik vendt nedturen.  

 

Efter blot fire år på jurastudiet i København tog Marlene Winther Plas til Paris, og i 1993 hun fik sin juridiske kandidateksamen fra både Københavns Universitet og fra Université Panthéon-Assas, Paris II. Efter fire år hos Reumert og Partnere, som advokatfuldmægtig og advokat, flyttede Marlene til Lind Cadovius. I 2004 blev Marlene partner i Lind Cadovius, og sammen med en række andre medarbejdere fusionerede hun i 2012 med LETT Advokatpartnerselskab, der tidligere i år gik ind i et globalt samarbejde og blev til DLA Piper Denmark.

 

I dag er Marlene ansvarlig for DLA Piper Denmarks rådgivning inden for IT og persondata. Hun er certificeret IT-advokat, og hun var en af de første i Danmark, der blev uddannet IT-mediator. Marlenes specialisering inden for persondata er en vigtig kompetence i DLA Piper, da det er et område med stort fokus i forbindelse med den nye persondataforordning.

 

Marlene har altid haft en stor interesse for det internationale arbejde, særligt Frankrig, og hun er blandt andet advokat for den franske ambassade. For Marlene har det derfor været en stor fordel at blive en del af en global virksomhed, da det er en åbning til dygtige kolleger i hele verden, ny inspiration og nye samarbejdsrelationer.

 

Ud over sit virke som advokat og partner var Marlene i 2008 med til at stifte Danske Advokater, de danske advokatvirksomheders brancheforening. Frem til 2014 sad Marlene i bestyrelsen, og her var hun blandt andet med til at sætte fokus på forretningsudvikling, internationale forhold og diversitet. Sidstnævnte er et emne, der har fyldt meget igennem hele Marlenes karriere, da hun mener, det er meget vigtigt at skabe gode vilkår for kvindelige jurister. Marlene er meget engageret i dette arbejde, og hun er blandt andet Nordic Representative for DLA Pipers globale karriereprogram for kvinder.

 

I dag er hun blandt andet bestyrelsesformand for Skandinavisk Logistik A/S, bestyrelsesmedlem i forlaget Delta ApS og repræsentantskabsmedlem i Danske Advokater.

 

Til daglig bor Marlene i Hellerup sammen med sin mand Philip Thorsen, og parret har tilsammen fem børn. Fritiden går blandt andet med at være sammen med børnene, og hele familien nyder at bruge tid sammen på blandt andet at rejse og sejle i deres båd. Derudover har Marlene altid løbet meget. Hun har løbet mange maraton og er tidligere danmarksmester for hold.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22