Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Martin Høj Lauridsen, advokat med 15 års erfaring, er pr. 1. oktober 2017 indtrådt som partner i Advokatgruppen, hvorefter Advokatgruppen består af i alt 23 jurister og i alt ca. 50 medarbejdere.

29-09-2017
Ny partner i Advokatgruppen

Martin Høj Lauridsen, advokat med 15 års erfaring, er pr. 1. oktober 2017 indtrådt som partner i Advokatgruppen, hvorefter Advokatgruppen består af i alt 23 jurister og i alt ca. 50 medarbejdere.

 

Martin har stor erfaring inden for mange sagsområder, men han har i de seneste år navnlig beskæftiget sig med konkursret, lejeret, dødsbobehandling, arvesager, retssager, testamenter og fast ejendom.

 

Han er antaget som autoriseret bobestyrer og fast medhjælper i tvangsopløsningssager ved Retten i Horsens. Desuden har han møderet for landsretten.

 

Martin Høj Lauridsen har tidligere arbejdet som advokat i både København og Aaus. I de seneste 8 år har han haft kontor på Søndergade i Horsens, først som afdelingsleder for Elvang & Partnere og senest som selvstændig advokat under navnet MHL Advokatfirma. 

 

Privat bor Martin i Horsens, hvor han danner par med Jannie Rasmussen, som er lærerstuderende. Til sammen har de 5 børn. Det meste af fritiden bliver brugt sammen med familien, men der bliver også tid til at dyrke lidt motion en gang imellem.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22