Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Bestyrelsen for European Maritime Law Organisation (EMLO) har på bestyrelsesmøde den 2. november 2017 udpeget advokat Martin André Dittmer som ny Secretary General

07-11-2017
Martin André Dittmer udpeges som Secretary General for European Maritime Law Organisation

Martin André Dittmer, Gorrissen Federspiel, udpeges som Secretary General for European Maritime Law Organisation.

 

Bestyrelsen for European Maritime Law Organisation (EMLO) har på bestyrelsesmøde den 2. november 2017 udpeget advokat Martin André Dittmer som ny Secretary General. Martin André Dittmer afløser den hollandske advokat A.J. (Guus) Braakman. Formanden for bestyrelsen i EMLO, tidligere præsident for Storbritanniens højesteret, Lord Phillips of Worth Matravers KG, fortsætter som formand.

 

Valget af Martin André Dittmer som ny Secretary General styrker det maritime Danmarks position med indflydelse på europæisk maritim lovgivning og søfartspolitik. EMLO er en non-profit organisation, stiftet i 1991. EMLO er det førende forum i Europa, hvor jurister fra industrien (såvel reder- som afskibersiden), praktiserende advokater og embedsmænd fra EU-Kommissionen og nationale myndigheder debatterer og behandler søfartspolitiske forhold.

 

EMLO havde i 2015 årskongres i København, hvor blandt andet EU-konkurrencekommissær Margrethe Vestager og CEO for A.P. Møller – Mærsk, Søren Skou, holdt indlæg.

 

Advokat Martin André Dittmer er leder af Gorrissen Federspiels konkurrenceretsafdeling og har omfattende erfaring med rådgivning af rederier om konkurrenceretlige forhold, herunder fusionskontrol og konkurrenceretlig vurdering af poolaftaler.

Læs mere om Martin André Dittmer

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22