Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Skatteadvokat Torben Bagge kan den 14. december 2017 fejre sit 25 års jubilæum i TVC Advokatfirma.

08-12-2017
En skatteekspert fejrer 25 års jubilæum i advokatbranchen

Skatteadvokat Torben Bagge kan den 14. december 2017 fejre sit 25 års jubilæum i TVC Advokatfirma.

 

Advokat og stifter Tommy V. Christiansen ansatte Torben Bagge som stud.jur. tilbage i 1992, og siden da har Torben specialiseret sig inden for skatte-, moms- og afgiftsret samt offentlig ret.

 

I 2001 blev Torben partner i det, der den gang hed Advokatfirmaet Tommy V. Christiansen, og siden 2008 har han stået i spidsen for en af landets førende afdelinger for skatter og afgifter i bred forstand, der løbende fører mere end 1.200 skatte- og afgiftsager i det administrative klagesystem og ved domstolene. Torben har i en længere periode ligeledes haft tillidshvervet som Managing Partner i advokatfirmaet. I dag er Torben en del af firmaets bestyrelse.

 

Klæder morgendagens jurister og revisorer på til hverdagens skattemæssige problemstillinger

Torben har en meget betydelig undervisningserfaring, der går helt tilbage til efteråret 1989, hvor han startede som underviser i offentlig ret på Aarhus Universitet. Hvert år deler han ud af sin store viden på det skatteretlige område til i gennemsnit 1.800 kursister, primært revisorer og advokater. Torben er derudover fast underviser på Master i SKAT samt fortsat tilknyttet Aarhus Universitet som ekstern lektor i både skatteret og offentlig ret, hvor han klæder de studerende på til en fremtid som jurister i det private og det offentlige.

 

Torben er ligeledes forfatter til en række artikler, primært offentliggjort i Tidsskrift for Skatter og Afgifter samt Revision & Regnskab. Derudover er han medlem af bestyrelsen for Danmarks Skatteadvokater.

 

Et kendt navn i mediebilledet

Torben bidrager løbende til den offentlige debat om skatterelaterede emner. Flere medier anvender ofte ekspertudtalelser fra Torben i forbindelse med nye lovtiltag og aktuelle emner.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22