Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Gorrissen Federspiel har med virkning fra 1. januar 2018 optaget Alexander Troeltzsch Larsen og Kenneth Hvelplund Pedersen som partnere.

03-01-2018
Nye partnere hos Gorrissen Federspiel

Gorrissen Federspiel har med virkning fra 1. januar 2018 optaget Alexander Troeltzsch Larsen og Kenneth Hvelplund Pedersen som partnere.

 

Alexander er tilknyttet firmaets specialegruppe for Fast Ejendom og bistår danske og udenlandske virksomheder i sager om fast ejendom. Alexander beskæftiger sig særligt med alle aspekter af projektudvikling af fast ejendom. Han har også stor erfaring med transaktioner vedrørende køb og salg af investerings- og erhvervsejendomme samt udarbejdelse og forhandling af erhvervslejekontrakter. Alexander underviser blandt andet i planret.

 

Kenneth er tilknyttet firmaets Procesgruppe og har specialiseret sig inden for voldgift. Han bistår både danske og udenlandske virksomheder inden for dette område. Fælles for sagerne er, at de fortrinsvis relaterer sig til større komplekse tvister. Kenneth er certificeret voldgiftsdommer og har betydelig international erfaring fra blandt andet arbejdsophold i New York.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22