Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

ADVOKATGRUPPEN opruster inden for personskade og proces og Anders Munk Zacho tiltræder som associeret partner.

03-05-2018
Advokat Anders Munk Zacho er tiltrådt som associeret partner i ADVOKATGRUPPEN

ADVOKATGRUPPEN opruster inden for personskade og proces. Advokat Anders Munk Zacho er pr. 1. maj 2018 tiltrådt som associeret partner i ADVOKATGRUPPEN.

 

Anders har over en årrække specialiseret sig i sager inden for personskaderetten, og er derudover en særdeles erfaren procesadvokat.

 

Anders har omfattende undervisningserfaring inden for sit speciale, og er beskikket som medlem af Erstatningsnævnet. Derudover fungerer Anders også som censor ved advokateksamen i procedure/retssagsbehandling.

 

- Hos ADVOKATGRUPPEN har vi i en længere periode haft et ønske om at løfte vores team for erstatningsret og personskade til et endnu højere specialistniveau. Det er som led i denne proces, at vi nu byder Anders velkommen på holdet. Vi er sikre på, at vores kunder – eksisterende som nye – vil nyde rigtig godt af Anders’ høje faglighed og sans for retssagsførelse.

 

- Anders vil fremadrettet være ansvarlig for vores team for erstatningsret og personskade, og skal i den forbindelse være med til at servicere vores kunder landsdækkende fra vores kontorer i Aarhus, Horsens og Fredericia, siger managing partner i ADVOKATGRUPPEN, Nicolai B. Carøe.

 

Privat bor Anders i Silkeborg sammen med sin hustru Rikke og parrets tre børn.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22