Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Finn Schwarz, advokat og managing partner i Horten Advokatpartnerselskab, fylder 60 år den 29. maj 2018

17-05-2018
Managing partner Finn Schwarz fylder 60 år

Finn Schwarz, advokat og managing partner i Horten Advokatpartnerselskab, fylder 60 år den 29. maj 2018

 

Finn Schwarz er født og opvokset i en klassisk tæt jødisk familie med forældre, storebror og bedsteforældre i samme hus i København. Han valgte tidligt sin karrierevej: Allerede som 22-årig var han færdiguddannet som jurist fra Københavns Universitet, og efter seks år som dommerfuldmægtig i bl.a. Højesteret kom han til Horten i 1987, hvor han lige siden har gjort karriere som advokat og partner og i en årrække som bestyrelsesformand og afdelingsleder. Januar 2018 tiltrådte Finn Schwarz som managing partner, hvor hans stærke forretningsforståelse og innovative tilgang til advokatbranchen nu skal være med til at sikre advokatfirmaets fortsatte vækst.

 

Finn Schwarz er kendt som en utraditionel, visionær, handlekraftig og til tider også lidt utålmodig leder, der gerne tager del i både den faglige og den politiske debat. Som formand for det Jødiske Samfund i 2009-2014 havde han en markant stemme i trossamfundets åbning over for det danske samfund.

 

Han bestrider en lang række bestyrelsesposter i så forskellige selskaber og organisationer som Dansk Jødisk Museum, Fundcollect A/S, Fundconnect A/S, ARAS Security A/S og Nørre Gymnasium. Han er desuden medlem af Revisionskomitéen i Dansk Flygtningehjælp og dermed tillige medlem af flygtningehjælpens Kenya Board.

 

Udover sit fokus på den overordnede ledelse som administrerende partner bruger Finn Schwarz fortsat en del af sin tid på sit ekspertområde, ansættelses- og arbejdsretten. Her favner hans virke bredt fra den klassiske ansættelsesret, over direktørforhold til arbejdsskade- og arbejdsmiljøret, og han har også et forfatterskab, der tæller mere end 10 fagbøger om jura, på sit cv.

 

Finn Schwarz har ført et stort antal rets- og voldgiftssager, herunder principielle sager ved Højesteret. Han har også ført mange markante sager, bl.a. som advokat for den tidligere Vestas-direktør Henrik Nørremark og senest bl.a. sagen om ledelsesansvaret efter Melodi Grandprix 2014.

 

I 2017 tildelte Foreningen Ansættelsesadvokater Finn Schwarz årets H.G. Carlsen pris som en hæder for en særlig, mangeårig indsats på det ansættelses- og arbejdsretlige område.

 

Finn Schwarz bor i Lyngby med sin hustru Eva, som han har to voksne børn med. Han er særdeles aktiv både på tennisbanen og på scenen med sin guitar, når Hortens partnerband spiller op til fest i advokathuset.

 

60-årsdagen fejres med en reception for venner, forretningsforbindelser og samarbejdspartnere fredag den 1. juni kl. 14-16 hos Horten Advokatpartnerselskab, Philip Heymans Allé 7 i Hellerup.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22