Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


18-06-2018
Kirsten Therkelsen associeret partner hos UNIVERSADVOKATER

Den 18. juni 2018 indtræder advokat Kirsten Therkelsen som associeret partner hos UNIVERSADVOKATER, der har kontorer i Vestergade, Aarhus.

Kirsten Therkelsen, der er 42 år, har siden hun i 2004 fik advokatbestalling så godt som udelukkende rådgivet om fast ejendom. Juraen omkring fast ejendom i alle afskygninger bliver også hendes arbejdsområde hos UNIVERSADVOKATER - handel med boliger, investerings-, erhvervs- og udlejningsejendomme, projektudvik­ling, ejendomsadministration, lejeret mv

Ud over advokatuddannelsen er hun er uddannet ejendomsadministrator og fungerede i et par år i sin studietid som ejendoms­mægler­assistent. Hun kommer til UNIVERSADVOKATER fra en stilling som associeret partner hos Interlex Advokater og har tidligere været advokat hos bl.a. Kromann Reumert.

Kirsten Therkelsen bor i Risskov og er i sin fritid en flittig skribent, bl.a. som blogger*.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22