Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed

ADVOKATGRUPPEN har pr. 1 august 2018 ansat Anna Wendelboe som 1. årsadvokatfuldmægtig. Tidligere på sommeren tiltrådte Cecilie Hjorth som 2. årsadvokatfuldmægtig.

07-08-2018
Advokatfuldmægtige hos ADVOKATGRUPPEN

ADVOKATGRUPPEN har pr. 1 august 2018 ansat Anna Wendelboe som 1. årsadvokatfuldmægtig. Tidligere på sommeren tiltrådte Cecilie Hjorth som 2. årsadvokatfuldmægtig.

 

Anna fortsætter fremadrettet med at være en del af ADVOKATGRUPPENS afdeling for privatret, hvor Anna også har været ansat som stud.jur. siden 2015. Anna beskæftiger sig primært med udarbejdelse af testamenter, ægtepagter, samejeoverenskomster og øvrige familieretlige dokumenter samt behandling af dødsboer.

 

Anna er uddannet cand.jur. med elitemodul på kandidatuddannelsen fra Aarhus Universitet i sommeren 2018, og er bosat i Aarhus, hvor fritiden bl.a. bruges på håndbold og løb.  

 

Cecilie er tilknyttet ADVOKATGRUPPENS afdeling for procesret, og beskæftiger sig med retssager samt inkasso- og fogedsager. Derudover beskæftiger Cecilie sig ligeledes med bl.a. bodelingssager i ADVOKATGRUPPENS afdeling for privatret.

 

Cecilie er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i efteråret 2016, og er bosat i Risskov.  

 

- Vi er glade for, at vi har fastholdt to dygtige medarbejdere, der fremadrettet skal være med til fortsat at sikre et højt serviceniveau for vores kunder landsdækkende fra vores kontorer i Aarhus, Horsens og Fredericia, siger managing partner i ADVOKATGRUPPEN, Nicolai B. Carøe.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22