Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Advokatvirksomhederne DELACOUR og DLA Piper Denmark sammenlægges den 29. august 2018. DLA Piper bliver dermed blandt de største aktører på markedet for juridisk rådgivning i Denmark.

30-08-2018
DELACOUR integreres i DLA Piper

Advokatvirksomhederne DELACOUR og DLA Piper Denmark sammenlægges den 29. august 2018. DLA Piper bliver dermed blandt de største aktører på markedet for juridisk rådgivning i Denmark.

 

Aftalen om sammenlægningen blev indgået den 28. juni 2018 og blev i går enstemmigt vedtaget af partnerskaberne i DELACOUR og DLA Piper på ekstraordinære generalforsamlinger. Sammenlægningen er et skridt på vejen til at realisere DLA Pipers ambition om at blive en af Danmarks stærkeste advokatvirksomheder.  

 

Katalysatoren for at styrke positionen er et ønske om at rådgive kunderne bedst muligt om de mangeartede og komplicerede udfordringer, de står overfor ­- uanset om de er store eller mindre virksomheder.

 

”Vi kan nu udvikle et endnu mere specialiseret rådgivningsmiljø inden for kerneområder som virksomhedsoverdragelser, fast ejendom og rekonstruktion. Det kommer kunderne til gode, da vi styrker både bredden og dybden i den rådgivning, vi tilbyder det danske erhvervsliv”, siger Martin Lavesen, Managing Partner i DLA Piper Denmark.

 

Det lokale fokus og evnen til at betjene danske virksomheder med rådgivningsydelser af høj kvalitet er én afgørende faktor for en advokatvirksomhed af i dag, andre uomgængelige faktorer er global leverancekraft og adgangen til stærke udviklingskræfter. 

 

”At være en del af en global organisation med 4500 jurister giver os ikke alene en leverancekraft, der går på tværs af grænser, men også adgang til viden og udvikling af  digitale løsninger. Tilsammen giver det os en utrolig stærk platform og en helt unik position i markedet”, siger Martin Lavesen.

 

Sammenlægningen under DLA Piper-brandet vil allerede fra dag ét være synlig for kunder og samarbejdspartnere, og over de kommende uger gennemføres den nøje planlagte og omfattende plan, der smelter de to virksomheder sammen.

 

DLA Piper Denmark har herefter 380 medarbejdere, hvoraf 220 er jurister, fordelt på kontorerne i København og Aarhus. Den samlede advokatvirksomhed styrker sin position på det danske marked mærkbart og forventer i 2018 en omsætningsvækst på op mod 30 %. På globalt plan er DLA Piper med 4500 jurister fordelt på mere end 40 lande en af verdens tre største advokatvirksomheder.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22