Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed

Det internationale advokatfirma Bird & Bird åbner i dag sit første kontor i USA - et repræsentationskontor i centrum af San Francisco.

05-09-2018
Bird & Bird åbner repræsentationskontor i San Francisco

Det internationale advokatfirma Bird & Bird åbner i dag sit første kontor i USA - et repræsentationskontor i centrum af San Francisco.

 

Det nye kontor skal være med til at fremme tættere samarbejder mellem Bird & Birds internationale netværk og klienter, der holder til i USA samt tilbyde ikke-amerikansk juridisk rådgivning indenfor samme tidszone. Åbningen af det nye kontor giver også mulighed for at øge indsatsen på at opbygge firmaets tilstedeværelse i området og tilbyde en ideel platform til at samarbejde med amerikanske virksomheder.

 

Bird & Bird rådgiver verdens mest innovative virksomheder om deres internationale aktiviteter i Europa, Asien og stillehavsområdet samt Mellemøsten, herunder international ekspansion og investeringer udenfor USA, immaterialret, dispute resolution, databeskyttelse, venture capital, M&A, ansættelsesret, komplekse omstrukturerings- og transformationsprojekter og koordination af rådgivning og ydelser på tværs af landegrænser. I øjeblikket rådgiver Bird & Bird mere end halvdelen af top 100-virksomhederne i Fortune 500, hvoraf mange holder til i USA.

 

Stærke profiler i front for nyt kontor

Stefano Silvestri, der er partner og Co-Head i Bird & Birds internationale corporate-afdeling og tidligere baseret i Milano, og Nick Aries, der er partner indenfor immaterielle rettigheder og tidligere arbejdede på kontoret i London, er begge flyttet til San Francisco for at stå i spidsen for kontoret.

 

David Kerr, CEO for Bird & Bird udtaler: "Åbningen af vores kontor i San Francisco fortsætter et spændende år med vækst for Bird & Bird. Vi har blandt andet indgået en samarbejdsaftale med det førende kinesiske firma AllBright og oplevet en stigning på 11 % i omsætning."

 

 

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22