Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Helle Haxgart kommer efter 8 år som direktør for Statsforvaltningen til den private sektor, når hun den 1. oktober starter hos Ret&Råd Advokater København i deres afdeling for familie- og arveret.

18-09-2018
Direktør for Statsforvaltningen kommer til Ret&Råd Advokater

Helle Haxgart kommer efter 8 år som direktør for Statsforvaltningen til den private sektor, når hun den 1. oktober starter hos Ret&Råd Advokater København i deres afdeling for familie- og arveret.

 

Tidligere har Helle Haxgart også været fuldmægtig i Statsamtet samt kontorchef i Statsforvaltningen for de familieretlige fagområder og er derudover uddannet mediator. Helle Haxgart har derfor et indgående kendskab til det familieretlige område.

 

Med mange års erfaring inden for både den administrative praksis og retspraksis, samt indsigt i sagsprocesser, systemer, regler og behandling af de familieretlige sager, vil Helle Haxgarts ansættelse yderligere styrke Ret&Råd Københavns privatjuridiske afdeling for familie- og arveret.

 

Familie- og personret i Ret&Råd København

Helle Haxgart kommer i Ret&Råd København fortsat til at fokusere på familieretten og vil bl.a. sidde med sager om samvær, forældremyndighed, bopæl og skilsmisse.

 

Helle Haxgart fortæller: ”Jeg glæder mig meget til at arbejde med det familieretlige område fra den anden side af bordet end den myndighedsrolle, jeg kommer fra, og jeg ser frem til at bidrage med mine mange års erfaring hos Ret&Råd Advokater København”.

 

Helle Haxgart ansættes som 3. års advokatfuldmægtig hos advokat (H) Anne Broksø, der er formand for Danske Familieadvokater.

 

I Ret&Råd København vil der med Helle Haxgarts ansættelse være seks advokater og en advokatfuldmægtig med speciale i familie- og arveret. Samlet er der 13 advokater i Ret&Råd København.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22