Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed

Advokatfirmaet Drachmann har ansat Anders Nielsen som advokatfuldmægtig pr. 1. oktober 2018.

09-10-2018
Ny fuldmægtig hos Advokatfirmaet Drachmann

Advokatfirmaet Drachmann har ansat Anders Nielsen som advokatfuldmægtig pr. 1. oktober 2018.

 

Anders er Cand. Jur. fra Aarhus Universitet og har allerede bosat sig i Nykøbing Falster, hvor han er godt i gang med at lære området at kende.

 

Anders skal beskæftige sig med generel rådgivning inden for både erhvervsret og privatret, behandling af retssager samt inkasso.

 

Vi glæder os over den nye spiller på holdet og byder Anders velkommen hos Drachmann.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22