Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Erhvervsministeren har udnævnt Martin von Haller Grønbæk til Datarådet, som er det øverste administrative organ i Datatilsynet.

12-10-2018
Bird & Bird partner udnævnt til Datarådet

Erhvervsministeren har udnævnt Martin von Haller Grønbæk til Datarådet, som er det øverste administrative organ i Datatilsynet.

 

Martin von Haller Grønbæk, partner i Tech & Comms hos Bird & Bird, er i dag blevet udpeget som nyt medlem i Datarådet af Erhvervsministeren. Datarådet er det øverste administrative organ i Datatilsynet og behandler alle principielle sager omfattet af databeskyttelsesforordningen.

 

"Vi er rigtig stolte af Martins udnævnelse til Datarådet. Vi ser det som en klar anerkendelse af, hvor dybt forankret vores advokatfirma og mange af dets medarbejdere er i hele krydsfeltet mellem persondata, forretning, it og teknologi," siger Casper Moltke-Leth, Head of Country i Bird & Bird Danmark.

 

Medlemmerne i det nye Dataråd indtræder pr. 15. oktober 2018.

 

Se hele Datarådet på Datatilsynets hjemmeside

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22