Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Den 15. september tiltrådte Christina Nissen som advokat hos DAHL Advokatfirma.

29-10-2018
DAHL Advokatfirma styrker deres procesafdeling

Den 15. september tiltrådte Christina Nissen som advokat hos DAHL Advokatfirma.

 

Hos DAHL er Christina tilknyttet en særskilt procesafdeling, som håndterer størstedelen af de retssager, som DAHL fører for advokatfirmaets klienter. Christinas tiltrædelse skal styrke procesteamet og bidrage til DAHLs profil inden for proces.

Om sit skifte til DAHL fortæller Christina Nissen: ”Jeg syntes, at det var tid til at prøve noget nyt, efter at have fået fodfeste i branchen som advokat. Jeg brænder for at arbejde med proces og har fået øjnene op for dette i mit tidligere virke. Hos DAHL har de en hel afdeling dedikeret til proces, og derfor så jeg en mulighed for yderligere faglig specialisering og fokus på arbejdet med processager.”

 

Christina vil få primær base på kontoret i Aarhus. Med ansættelsen af Christina fortsætter DAHL således den hastige vækst i Aarhus, hvor DAHL åbnede kontor i 2017. Siden da er firmaet gået fra 0 til 30 medarbejdere i Aarhus. Også dette har haft betydning for Christina: ”Udover det faglige fokus, ser jeg en spændende mulighed i at være med til at bygge DAHL og brandet op i Aarhus. DAHL er i den seneste tid vækstet meget og gør det stadig. Det var bestemt en af de ting, der fik mig til at skifte til DAHL.”

 

Christina Nissen har tidligere været en del af DLA Piper (tidligere LETT) som fuldmægtig og advokat, hvor hun beskæftigede sig med proces, voldgift og insolvensretlige sager.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22