Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Den 15. november 2018 slår SIRIUS advokater dørene op til deres nyindrettede lokaler på Dampfærgevej 10-12. SIRIUS advokater er i løbet af de sidste fem år vokset fra 32 til 58 medarbejdere, og nye, større lokaler er derfor tiltrængt.

08-11-2018
SIRIUS advokater flytter til Langelinie


Dampfærgevej, som den så ud engang.

 

Den 15. november 2018 slår SIRIUS advokater dørene op til deres nyindrettede lokaler på Dampfærgevej 10-12. SIRIUS advokater er i løbet af de sidste fem år vokset fra 32 til 58 medarbejdere, og nye, større lokaler er derfor tiltrængt.

 

Fra Strøget til havnen

Det har været afgørende, at de nye lokaler afspejler SIRIUS advokaters værdier, og derfor har man brugt et halvt år på at finde den perfekte beliggenhed og lokaler, der kunne være med til at skabe et øget nærvær og understøtte sammenhængskraften i virksomheden.

 

”Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig godt tilpas, når de er til møde hos os. Vi har været glade for at bo på Strøget, men vi er simpelthen vokset ud af lokalerne. Det har taget os seks måneder at finde gode rammer, som vi kan vækste yderligere i. Det har været afgørende, at det er let for vores kunder at komme til Dampfærgevej, hvor der er offentlig transport tæt på samt gode parkeringsforhold. Vi forlader de gamle fine lokaler i Indre By til fordel for et maritimt, industrielt pakhus, men vores værdier, som mange af vores kunder kan relatere til, de flytter med”, fortæller Pernille Backhausen, bestyrelsesformand og partner i SIRIUS advokater.
 


Dampfærgevej, som den ser ud i dag.

 

Fremtidens advokathus

Da lejemålet på Langelinie var i hus, udskrev SIRIUS advokater en konkurrence om indretningen. Aarstiderne Arkitekter vandt og fik til opgave at forvandle kontorerne, der tidligere husede Mærsk, til et moderne advokathus.

 

Arkitekt Cathrine Tingstadengen fortæller, ”SIRIUS advokater er meget lidt traditionelle. For dem har det været et stort ønske, at indretningen skulle respektere og afspejle pakhusets historie. Det maritime skulle bibeholdes, og de ville gerne have mere transparens i kontorerne. Advokater sidder på en speciel måde. Det er erhvervets natur, at der fx skal være rum til fortrolighed. Men i de gamle kontorer på Strøget sad medarbejderne fordelt på tre etager i lukkede rum langs lange gange. Det kunne blive ret ensomt, og det gjorde videndeling besværligt. På Dampfærgevej ligger alle kontorerne overfor hinanden på samme etage, og der bliver glasvægge, så medarbejderne kan se, når der er andre i bygningen”.

 

SIRIUS advokater har fra starten efterlyst, at der skulle være en gennemgående følelse af nærvær og sammenhængskraft i lokalerne på Dampfærgevej. 

 

En flytning kan være forbundet med kaos og uoverskuelighed, og derfor har SIRIUS advokater været glade for at få professionel hjælp til ombygningen og moderniseringen af lokalerne i det smukke, gamle pakhus, der bl.a. huser Norges ambassade. ”Det, der har overrasket mig mest, er, i hvor god tid alting skal besluttes. Da vi havde fundet vores nye domicil, tænkte jeg egentlig, at der var lang, lang tid til november, hvor vi skulle flytte ind. Men jeg tog fejl, og både Jeudan og Aarstiderne Arkitekter har været en uvurderlig hjælp for os, fordi de har så stor erfaring med byggestyring og indretning. De gav os et godt grundlag at træffe beslutninger på, og de skubbede til os, så vi kunne overholde alle deadlines. Det har været en forbilledlig proces”, siger Pernille Backhausen, der glæder sig til at byde kunder og samarbejdspartnere velkommen i de nye rammer.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22