Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Henriette Gernaa, advokat (H) og partner i advokatfirmaet Gorrissen Federspiel, fylder 50 år den 11. november 2018.

09-11-2018
Henriette Gernaa fylder 50 år

Henriette Gernaa, advokat (H) og partner i advokatfirmaet Gorrissen Federspiel, fylder 50 år den 11. november 2018.

 

Henriette Gernaa er cand.jur. fra Københavns Universitet (1993) og har siden 2001 arbejdet hos Gorrissen Federspiel, hvor hun blev partner i 2005.

 

Henriette Gernaa er medlem af firmaets bestyrelse. Hun har haft møderet for Højesteret siden 2007 og er endvidere Solicitor of the Supreme Court of England and Wales. International erfaring har Henriette Gernaa hentet via arbejdsophold hos advokatfirmaet Lovells i London samt gennem en stor mængde af internationale voldgiftssager. Hun er leder af Gorrissen Federspiels specialegruppe, der beskæftiger sig med komplekse rets- og voldgiftssager. Henriette Gernaa er advokat i en række fremtrædende komplekse voldgifts- og retssager ofte med et internationalt element. Hun har f.eks. repræsenteret Deloitte i en række ansvarssager, herunder ved Højesteret, og repræsenterer p.t. Deloitte i de verserende retssager anlagt af specialkurator i konkursboet efter OW Bunker.

 

Henriette Gernaa repræsenterer blandt andet også KMD A/S i en IT-tvist, der er anlagt af SKAT mod KMD A/S. Tvisten har påkaldt sig meget omtale i medierne og handler om SKATs beslutning om at lukke ned for det omtvistede inkassosystem (EFI) i utide. Tvisten anses for at være en af de største og mest komplekse IT-tvister, der har været anlagt ved de danske domstole. Derudover er Henriette Gernaa advokat i en række store verserende internationale voldgiftssager, blandt andet inden for virksomhedsoverdragelser, forsikring, rådgiveransvar i entreprise og IT-tvister.

 

Henriette Gernaa er et af de danske medlemmer af ICC International Court of Arbitration i Paris og deltager ofte som paneldeltager på internationale konferencer om voldgift. Henriette Gernaa bor i Hellerup sammen med sin mand Hans Christian Knudsen og parrets to børn. 

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22