Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Den 1. november tiltrådte Kate Malou Dalsgaard Johansen som advokatfuldmægtig hos DAHL Advokatfirma.

09-11-2018
Ny fuldmægtig hos DAHL Advokatfirma

Den 1. november tiltrådte Kate Malou Dalsgaard Johansen som advokatfuldmægtig hos DAHL Advokatfirma. Kate er tilknyttet DAHLs afdeling for Corporate Commercial, hvor hun vil arbejde med en bred vifte af juridisk rådgivning.

 

Kate havde et ønske om at komme tilbage til sin hjemstavn og siger om sit skifte ”DAHL var et oplagt valg, da det er et firma af en vis størrelse med mange muligheder. Jeg har både i min studietid og i den første del af min karriere kun hørt godt om DAHL som arbejdsplads. Nu har jeg selv fået syn for sagen igennem en god opstart, hvor alle har været meget imødekommende.”

 

Kate kommer fra en stilling som advokatfuldmægtig hos Plesner, hvor hun har beskæftiget sig med fast ejendom. Med skiftet til DAHL udvider hun sin profil, idet hun bliver en del af teamet i Corporate Commercial, hvor hun blandt andet skal yde rådgivning til store og mindre virksomheder inden for ejerforhold, virksomhedsetablering og indgåelse af kontrakter.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22