Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed

Den 1. december 2018 tiltræder Mikala Berg Dueholm som partner i DLA Piper i København, hvor hun særligt skal styrke arbejdet med udbud og offentlige kontrakter.

26-11-2018
DLA Piper Denmark henter Mikala Berg Dueholm tilbage

Den 1. december 2018 tiltræder Mikala Berg Dueholm som partner i DLA Piper i København, hvor hun særligt skal styrke arbejdet med udbud og offentlige kontrakter.

 

Mikala har, gennem flere års specialiseret arbejde med udbudsret hos det tidligere LETT Advokatpartnerselskab og senest Horten, opbygget solid erfaring med rådgivning til særligt kommuner, regioner og forsyningsselskaber. Mikala har bl.a. specialiseret sig i rådgivning om de EU-retlige og nationale udbudsregler, herunder valg af udbudsproces, gennemførelse af udbud, koncipering af kontrakter, incitamentsmekanismer, adgangen til efterfølgende ændring af kontrakter indgået ved udbud, aktindsigt, tvisteløsning og klagesager om udbud.

 

- I en tid, hvor specialisering bliver mere og mere vigtig, er vi glade for at kunne trække en fagligt stærk profil som Mikala tilbage til DLA Piper, hvor hun bl.a. skal styrke DLA Pipers fokus på strategiske partnerskaber og komplekse udbudsprocesser, fortæller Martin Lavesen, Managing Partner i DLA Piper Danmark.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk

Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22