Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed

I Aarhus har advokat og associeret partner hos UNIVERSADVOKATER, Kirsten Therkelsen, skrevet en bog om livsglæde.

30-11-2018
Advokat skriver bog om livsglæde

I Aarhus har advokat og associeret partner hos UNIVERSADVOKATER, Kirsten Therkelsen, skrevet en bog om livsglæde.

 

I bogen ”Lev dit liv. Hvis ikke nu, hvornår så?” beskriver hun sin egen vej fra ulykkesfugl til guldfugl, som på forunderlig vis altid er ufatteligt heldig. Hun serverer i et levende sprog sine tricks til at møde verden med positivt livssyn og ukueligt gåpåmod, især når livet viser tænder. Fyldt med anekdoter fra et levende liv som enlig mor til 4 - og karrierekvinde.

 

I Kirsten Therkelsens øjne er det langt fra modsætninger, der mødes, når livsglæde, advokathvervet og rollen som enlig mor kombineres i én og samme person. I hendes øjne er de kompetencer, hun lærer i det ene livsområde, guld værd i de andre.

 

Kirsten holder løbende foredrag om emner som livsglæde, overskud i hverdagen, positivt livssyn.

 

Bogen er netop udkommet på UNIVERSADVOKATERs eget bogforlag, BOGUNIVERS, der primært udgiver juridiske bøger.

 

Læs mere om Kirsten og bogen her

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk

Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22