Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed

Advokat og partner i advokatfirmaet Gorrissen Federspiel, Jan Hellmund Jensen, fylder 50 år den 10. december 2018.

06-12-2018
Jan Hellmund Jensen fylder 50 år

Advokat og partner i advokatfirmaet Gorrissen Federspiel, Jan Hellmund Jensen, fylder 50 år den 10. december 2018.

 

Jan Hellmund Jensen er cand.jur. fra Aarhus Universitet. Han kom til Gorrissen Federspiel som partner i 2016.

 

Jan har over 20 års erfaring med alle aspekter inden for fast ejendom. Han har specialiseret sig i ejendomstransaktioner og udvikling af fast ejendom, herunder omdannelse af ældre industri- og havnearealer til nye attraktive bydele samt udvikling af butikscentre. Blandt andet er han rådgiver på en række større byomdannelsesprojekter i Jylland, herunder de mangeårige byomdannelsesprojekter i Ceres Byen i Aarhus samt Østre Havn og Stigsborg Havnefront i Aalborg.

 

Jan bor i Aalborg og har tre børn. Fritiden bruger han på god litteratur og squash.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk

Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22