Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Advokat og partner Niels Wulff fylder den 25. december 50 år.

19-12-2018
Byggeriets advokat fra DAHL fylder 50 år

Advokat og partner Niels Wulff fylder den 25. december 50 år.

 

Niels Wulff kom til DAHL Advokatfirma i 2001 efter at have arbejdet en tid som dommerfuldmægtig. Hos DAHL fortsatte han i samme spor, da han startede med at arbejde med konfliktløsning. I den relation har han fungeret som voldgiftsdommer og uddannet sig til mediator i 2007.

 

Fra proces til byggeriets sparringspartner

I løbet af årene har Niels’ karriere taget et tvist. I dag beskæftiger han sig primært med byggebranchen, og alt hvad det indebærer af juridiske udfordringer særligt inden for entreprise- og byggeret. Han hjælper bl.a. i forbindelse med indgåelse af kontrakter og sager, der følger af entrepriseaftaler, f.eks. retssager, forsikringssager, erstatningssager og voldgiftssager.

 

Niels har opbygget stor erfaring i rollen som sparringspartner i byggeprojekter, hvor han er med fra projektets begyndelse over aftaler og kontrakter, hvor han bruger noget af den viden, han har tilegnet sig via mediatoruddannelsen, til den løbende sparring i byggefasen og eventuelle rets- eller voldgiftssager.

 

Selv siger Niels om sin faglige udvikling: ”Jeg er gået fra at være såkaldt procesmand til at være damage controller inden for byggeriet. Det betyder, at jeg arbejder med at finde gode løsninger for vores klienter, så udfordringer ikke ender i tvister og retssager – og så alle parter kan komme godt videre”

 

Foruden at beskæftige sig med den juridiske del af et byggeri, har Niels også prøvet på egen krop, hvilke udfordringer man som bygherre kan komme ud for i praksis, idet han var medlem af byggeudvalget i 2010 i forbindelse med opførelsen af DAHLs kontor på Lundborgvej i Viborg.

 

Privat bor Niels i Viborg med sin hustru og deres to drenge.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22