Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed

Advokatfirmaet Drachmann har pr. 1. januar 2019 ansat advokat Anders Brøndtved

11-01-2019
Ny partner og ny advokat hos Advokatfirmaet Drachmann

Advokatfirmaet Drachmann har pr. 1. januar 2019 ansat advokat Anders Brøndtved. Anders Brøndtved, som har møderet for Højesteret, blev cand.jur. i 2006, og har arbejdet som advokatfuldmægtig og advokat på Lolland-Falster siden 2007.

 

Anders har mange års lokal erfaring som advokat og en bred viden indenf or både privat- og erhvervsret. Herudover er Anders en af Danmarks mest erfarne advokater inden for sager om børns rettigheder, herunder sager vedrørende tvangsanbringelser og forældremyndighed.

 

Han stammer fra Vestlolland og har stort lokalt kendskab. Hos Advokatfirmaet Drachmann bliver Anders Brøndtved tilknyttet afdelingen i Nakskov.

 

Advokat Sissel Victoria Egede-Pedersen indtrådte pr. 1. januar 2019 som partner i Advokatfirmaet Drachmann.

 

Sissel blev ansat i april 2014 og har siden særligt arbejdet med retssagsbehandling, ansættelsesret og entrepriseret. Desuden er Sissel fast værge ved Statsforvaltningen Sjælland, og er advokatfirmaets specialist i den nye persondatalov.

 

Vi holder reception i anledning af Sissels optagelse som partner fredag den 11. januar 2019 kl. 13-16 i vores lokaler i Nykøbing Falster.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk

Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22