Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed

Advokat og partner Kjeld Skov fejrer den 1. februar sit 30-års jubilæum hos DAHL Advokatfirma.

04-02-2019
Partner fejrer 30-års jubilæum hos DAHL!

Kjeld kom til DAHL tilbage i 1989 efter at have afsluttet sin fuldmægtigeuddannelse nordpå hos Advokathuset Nørresundby. Igennem de sidste 30 år har Kjeld opnået meget, bl.a. har han møderet for Højesteret og er certificeret bestyrelsesadvokat.

 

Kjeld beskæftiger sig til dagligt med generel rådgivning til erhvervslivet, især om entrepriseret, hvor han ofte møder i Voldgiftsnævnet for Bygge og Anlæg. Ud over den entrepriseretlige del har han stor erfaring med rets- og voldgiftssager. Denne erfaring bruger han i sin rolle som censor, når advokatfuldmægtige skal til retssagsprøver, som er en del af deres uddannelse for at kunne opnå bestalling som advokat. Kjeld bruger også sin erfaring med retssager internt hos DAHL til at forberede fuldmægtige til deres retssagsprøver.

 

Når man spørger Kjeld til hans 30-års jubilæum, siger han: ”Det har været godt at være her - ellers bliver man ikke i 30 år”.

 

Kjeld er derudover engageret i en lang række bestyrelser. Privat går meget af tiden med jagt.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22