Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Jacob Møller Dirksen er ny partner hos Accura og skal stå i spidsen for afdelingen for Tvister.

15-02-2019
Ny partner og afdeling for tvister hos Accura

Jacob Møller Dirksen er ny partner hos Accura og skal stå i spidsen for afdelingen for Tvister.

 

Accura har gennem nogen tid haft et ønske om at etablere en selvstændig afdeling med fokus på komplekse rets- og voldgiftssager. I den forbindelse er Jacob Møller Dirksen tiltrådt som partner hos Accura og skal lede den nye afdeling.

 

"Jacob kommer til at stå i spidsen for en afdeling, der er specialiseret i komplicerede tvister – herunder rets- & voldgiftssager. Det er en naturlig videreudvikling af vores virksomhed, så vi kan imødekomme de behov, vores kunder har. Vi ser det som en naturlig del af vores fokuserede strategi, hvor vi rådgiver om komplekse transaktioner og opgaver", siger Thomas Weincke, partner og bestyrelsesformand hos Accura.

 

"Jeg har glædet mig meget til at starte hos Accura, og det er en spændende proces at være med til at starte en ny afdeling op. Accura er en markant aktør inden for komplekse transaktioner og andre omfattende problemstillinger, og jeg ser et stort potentiale i også at kunne tilbyde Accuras kunder rådgivning i forbindelse med de større rets- og voldgiftssager, der uundgåeligt opstår fra tid til anden," udtaler Jacob Møller Dirksen, leder af Accuras afdeling for Tvister.

 

Afdelingen for Tvister vil inden for den nærmeste tid blive styrket yderligere med flere jurister inden for fagområdet.

 

Daniel Haue Jakobsson er director i Accuras Afdeling for Tvister.

 

Daniel er specialiseret i komplekse rets- og voldgiftssager. Han beskæftiger sig med behandling, forberedelse og gennemførelse af større kommercielle tvister, særligt i form af rets- og voldgiftssager, og han er desuden specialiseret i international privat- og procesret.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22