Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Ansættelse af stærk faglig lederprofil signalerer nye udviklingstakter inden for plan og miljø.

07-03-2019
Faglig forstærkning hos DAHL

Ansættelse af stærk faglig lederprofil signalerer nye udviklingstakter inden for plan og miljø

Specialistadvokat Tina Toft er ansat hos DAHL som teamleder inden for det miljø- og planretlige område, som hun skal drive på tværs af alle DAHLs kontorer og klientporteføljer. Området er i hastig udvikling, og aktører fra både det private og det offentlige efterspørger højt specialiserede kompetencer inden for området. Det oplever de også hos DAHL, og derfor sker der nu en faglig forstærkning på området.

 

Managing Partner Henning von Lillienskjold fortæller: ”Hos DAHL oplever vi en stigende efterspørgsel på kompetencer inden for miljø- og planret hos bl.a. kommunerne, forsynings- og energiselskaber, projektudviklere, industrivirksomheder, entreprenører, arkitekter og rådgivende ingeniører samt landmænd. Vi har længe haft et stærkt kompetencecenter inden for området, men vi ser også et behov for at udvikle og booste området. Vi er derfor glade for, at en stærk profil som Tina Toft skal være med til at definere og udbygge området i årene frem.”

 

Tina Toft har igennem flere år specialiseret sig inden for miljø- og planretlige forhold, entrepriseret og de særlige forhold, der gør sig gældende i samspillet mellem bygge- og miljølovgivningen. Som faglig bannerfører og forretningsudvikler inden for miljø- og planret, skal Tina Toft medvirke til, at der i årene frem sker en forstærkning af DAHLs aktiviteter på området.

 

”Plan- og miljøretten har altid haft min store interesse, og jeg ser meget frem til at være den drivende kraft bag netop dette forretningsområde. Det bliver spændende at opdyrke og udvikle området yderligere, ligesom ledelsesaspektet bestemt også har min interesse. Set i dette lys var beslutningen ikke så svær. Jeg kender DAHL og mange af mine kolleger, og hos DAHL får jeg et stærkt hold i ryggen, nu hvor vi samler kompetencerne og definerer området på ny,” forklarer Tina Toft.

 

Tina Toft er et kendt ansigt hos DAHL. Hun var en del af de jurister, der kom til fra Njord Lawfirm, da DAHL etablerede sig i Aarhus i 2017. Tina Toft har de sidste fire måneder været en del af MT Højgaard som inhouse jurist.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22