Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed

DLA Piper byder den 1. maj 2019 Thomas Albrechtsen velkommen som partner i afdelingen for Fast Ejendom. Thomas Albrechtsen, der i dag er partner hos Kromann Reumert, er specialiseret inden for ejendomstransaktioner og M&A real estate.

08-03-2019
Thomas Albrechtsen til DLA Piper

   

DLA Piper byder den 1. maj 2019 Thomas Albrechtsen velkommen som partner i afdelingen for Fast Ejendom. Thomas Albrechtsen, der i dag er partner hos Kromann Reumert, er specialiseret inden for ejendomstransaktioner og M&A real estate. Dette suppleres af en omfattende erfaring med finansiering, refinansiering og komplekse restruktureringer, primært inden for ejendoms- og shippingsektorerne.

 

”Ejendomstransaktioner er et strategisk fokusområde i DLA Piper og vi glæder os derfor over, at vi med optagelsen af Thomas Albrechtsen styrker vores afdeling for Fast Ejendom yderligere”, siger Martin Lavesen, Managing Partner i DLA Piper Denmark.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk

Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22