Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed

Erik Wendelboe Christiansen, partner og medlem af bestyrelsen i Horten Advokatpartnerselskab, fylder 50 år den 14. marts 2019.

08-03-2019
Bestyrelsesmedlem i Horten runder de 50 år

Erik Wendelboe Christiansen, partner og medlem af bestyrelsen i Horten Advokatpartnerselskab, fylder 50 år den 14. marts 2019.

 

Erik Wendelboe Christiansen er kendt som en advokat, der formår at hæve sig over juraen og tænke mennesker og forretningsmæssige hensyn ind i sin rådgivning. Han er partner i Horten Advokatpartnerselskab, som han kender særdeles godt: Efter tre år som fuldmægtig i Kommunernes Landsforening startede han i 1997 hos Horten, hvor han i 2001 indtrådte i partnergruppen.

 

I fem år fra 2013 til 2017 var han managing partner for Horten, hvor han var med til at udstikke kursen for advokatfirmaet, der har været på en stor vækstrejse. Det har senest resulteret i en udvidelse af firmaet med nye kontorer i Aarhus og Herning og med en medarbejderstab, der nu tæller 330 ansatte. Det gør Horten til et af Danmarks største advokatkontorer.

 

Erik Wendelboe Christiansen har gennem sin karriere beskæftiget sig med mange juridiske discipliner, og arbejder i dag inden for områderne offentlig ret og ansættelsesret, hvor han rådgiver danske og internationale virksomheder, offentlige myndigheder og organisationer. Han er en af landets førende eksperter inden for ansættelsesretten og har skrevet tre bøger om emnet. Som procesadvokat med møderet for Højesteret har han ført en lang række centrale retssager, ligesom han har rådgivet ved talrige store virksomhedskøb og omlægninger i både den private og offentlige sektor.

 

Erik Wendelboe Christiansen er en vellidt leder, som er opmærksom på det ansvar, der følger med rollen som advokat, og insisterer på at møde alle mennesker i øjenhøjde. Han bor på Frederiksberg og bruger fritiden på et aktivt sports- og friluftsliv, bl.a. på Hortens eget fodboldhold og sammen med sin kæreste Mette og sønnerne Theo og Louis.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk

Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22