Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Det internationale advokatkontor Bird & Bird optager pr. 1. maj 2019 advokat Julie Bak-Larsen som partner.

01-05-2019
Ny partner hos Bird & Bird

Det internationale advokatkontor Bird & Bird optager pr. 1. maj 2019 advokat Julie Bak-Larsen som partner.

 

Partnerudnævnelsen af Julie Bak-Larsen styrker og understreger Bird & Birds strategiske fokus på at rådgive teknologivirksomheder og virksomheder, der ændres af den digitale verden. Med Julie Bak-Larsens indtræden som partner har Bird & Bird yderligere styrket sit stærke internationale Tech & Comms team, der tæller mere end 450 Tech & Comms advokater globalt.

 

De seneste 13 år har Julie Bak-Larsen rådgivet om it- og teleret og har stor erfaring i at rådgive både danske, internationale, offentlige og private organisationer. Julie rådgiver blandt andet om nye teknologier som 5G og IoT. Julie Bak-Larsen blev for nyligt udnævnt som Next Generation Lawyer indenfor Information Technology i Legal500 i 2019. Derudover sidder hun i bestyrelsen for Danske IT Advokater. Hun kom til Bird & Bird i 2016.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22