Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Advokat og partner Peter Henrik Würtz kan lørdag den 4. maj fejre sin 50-års fødselsdag. Weekendens fødselar har været en del af DAHL siden 1997, hvor han igennem årene primært har specialiseret sig inden for forsikring- og erstatningsretten.

09-05-2019
Procesadvokat hos DAHL fylder 50

Advokat og partner Peter Henrik Würtz kunne lørdag den 4. maj fejre sin 50-års fødselsdag. Weekendens fødselar har været en del af DAHL siden 1997, hvor han igennem årene primært har specialiseret sig inden for forsikring- og erstatningsretten.

 

Peter Henrik Würtz kom til DAHL i 1997, hvor han startede som 3. års advokatfuldmægtig og senere hen er blevet optaget som partner i 2004. Peter har en solid baggrund i forsikrings- og erstatningsretten og har i løbet af sin karriere opnået møderet for Højesteret. Derudover har han stor erfaring med at føre retssager for landsretterne, Højesteret og EU-Domstolen. Som procedureadvokat har Peter igennem tiden ført et større antal voldgiftssager, primært inden for entrepriseretten.

 

Når man spørger fødselaren om de mange år hos DAHL, siger han: ”DAHL er dejlig – 22 år hos DAHL siger alt.”

 

Peters arbejde med klienter er altid fokuseret på at finde den bedste strategi for at kunne hjælpe klienterne til at opnå det bedste resultat. De gode resultater opnår Peter ved altid at være tilgængelig og arbejde struktureret samt detaljeorienteret, når han beskæftiger med juraen på vegne af sine klienter.

 

Personen bag juristen

Privat tilbringer Peter tid med venner og familie i sine sommerhuse i Skagen, Blåvand og Ebeltoft. Derudover er han meget interesseret i kunst og arkitektur, hvilket kommer til udtryk både privat og hos DAHL.

 

Da DAHL i 2010 startede processen op omkring opførelsen af advokatfirmaets kontor på Lundborgvej i Viborg, var Peter meget involveret i, hvordan det nye domicil blev indrettet – både når det kom til kunst, arkitektoniske elementer og møbler. Den dag i dag er Peter stadig inde over design og udtryk, når der skal ske fornyelse og indretning af alle DAHLs lokationer.

 

Peter fejrede den runde dag med fødselsdagsfest for gode venner og familie.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22