Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed

Der er efterhånden trængsel på kontoret i Vingårdsgade hos Advokatfirmaet Vingaardshus, hvor der er blevet sagt velkommen til tre nye ansigter siden 1. april. Senest er erhvervsafdelingen blevet en advokat rigere.

04-06-2019
3 skarpe profiler på 2 måneder styrker den juridiske rådgivning til nordjyderne

  

Der er efterhånden trængsel på kontoret i Vingårdsgade hos Advokatfirmaet Vingaardshus, hvor der er blevet sagt velkommen til tre nye ansigter siden 1. april. Senest er erhvervsafdelingen blevet en advokat rigere.

 

Afdelingen for privatret med skilsmisser, arv mm. er blevet styrket med advokat (L) Linda Giessing. Entrepriseafdelingen har sagt goddag til en erfaren advokatfuldmægtig – nemlig Maria Toft Calundan. Og senest har erhvervsafdelingen fået tilgang af advokat (H) Christian Norup Hostrup, der med speciale i selskabsret og retssager giver et boost til den i forvejen stærke erhvervsafdeling hos Vingaardshus.

 

- Det er en enestående mulighed for mig at blive en del af så stort et erhvervsteam, fortæller Christian Hostrup om de nye omgivelser i Vingårdsgade. Vingaardshus har et i forvejen stærkt team med mange forskellige specialister, og det er virkelig en fordel – ikke kun for os internt med mulighed for altid at finde en sparringspartner i juraens krydsfelter, men også for klienterne, da der altid er en specialist at finde - ligegyldigt hvilken type sag eller område. Det glæder jeg mig til at være en del af, fortsætter Christian Hostrup.

 

Hos Vingaardshus glæder man sig også over tilgangen af de nye medarbejdere, som tilføjer flere kompetencer til advokatfirmaet, der er et af Jyllands største. - Christian er en erfaren advokat, som vi er sikker på, passer godt ind i vores erhvervsteam. Han skal være med til fortsat at udvikle og fastholde det høje niveau, som Vingaardshus er kendt for som leverandør for det nordjyske erhvervsliv. Og både Linda Giessing i privatafdelingen og Maria Toft Calundan i entrepriseafdelingen har allerede nået at vise deres værd inden for deres respektive felter, så det ser rigtig godt ud på alle områder, siger advokat og indehaver Peter Lau Lauritzen.    

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22