Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed

Søren Høgh Thomsen, advokat og partner i advokatfirmaet Gorrissen Federspiel, fylder 40 år den 13. juni 2019.

11-06-2019
Partner Søren Høgh Thomsen fylder 40 år

Søren Høgh Thomsen, advokat og partner i advokatfirmaet Gorrissen Federspiel, fylder 40 år den 13. juni 2019.

 

Søren Høgh Thomsen er cand.jur. fra Aarhus Universitet (2006) og har siden arbejdet hos Gorrissen Federspiel, hvor han blev partner i 2017. Han har stor international erfaring blandt andet via arbejdsophold hos Reed Smith i London og New York. Søren Høgh Thomsen er specialiseret i rådgivning inden for immaterielle rettigheder, herunder særligt varemærker, ophavsret og designs, men beskæftiger sig også med rådgivning indenfor franchising og markedsføringsret. Derudover er han en efterspurgt rådgiver inden for transaktioner i forhold til immaterielle rettigheder samt udarbejdelse og forhandling af kommercielle kontrakter, lige som han er en ofte anvendt foredragsholder om disse emner.

 

Privat bor han nord for København sammen med Lisa Bach, der også arbejder som advokat, og parrets 2 børn på henholdsvis 3,5 og 1,5 år, som optager en stor del af parrets fritid.

 

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22

Ret cookies