Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed

Accura styrker sin Afdeling for Arbejds- og Ansættelsesret markant, når Morten Langer indtræder som partner i Accura pr. 1. juli 2019. Morten Langer skal sammen med Nicolai Hesgaard, som kom til afdelingen i starten af året, udbygge og videreudvikle afdelingen.

12-06-2019
Morten Langer indtræder som partner i Accura

Accura styrker sin Afdeling for Arbejds- og Ansættelsesret markant, når Morten Langer indtræder som partner i Accura pr. 1. juli 2019. Morten Langer skal sammen med Nicolai Hesgaard, som kom til afdelingen i starten af året, udbygge og videreudvikle afdelingen.

 

Accura har med en fokuseret strategi om at levere rådgivning i komplekse opgaver og transaktioner manifesteret sin position som et af Danmarks absolut førende advokatfirmaer. En række af Accuras kerneområder har igennem flere år været ratede i Tier 1 i de førende internationale legal guides – det gælder blandt andet inden for M&A, Bank & Finans, IT & Outsourcing og Fast Ejendom. Med rekrutteringen af Morten Langer er det målet at bringe Accura i Tier 1, også inden for arbejds- og ansættelsesret.

 

"Mange af de transaktioner og opgaver, som vi rådgiver om, indeholder en række komplekse problemstillinger, også inden for arbejds- og ansættelsesret. Vores kunder investerer i høj grad i mennesker og medarbejdere, og det er derfor vigtigt, at vi til stadighed kan matche vores kunders behov – også på dette område. Vi vil være blandt de allerbedste inden for arbejds- og ansættelsesret, og det bliver vi med Morten om bord. Morten er en af Danmarks absolut førende eksperter inden for området og har stor erfaring med den strategiske rådgivning inden for ansættelsesret. Han er i den grad en trusted advisor", siger Thomas Weincke, partner og bestyrelsesformand hos Accura.

 

Afdelingen for Arbejds- og Ansættelsesret skal fortsat supportere Accuras kerneområder, men også udvikle den selvstændige forretning inden for arbejds- og ansættelsesret. I den kommende tid vil Accura derfor også styrke afdelingen yderligere på advokat- og fuldmægtigniveau.

 

"Det bliver fantastisk spændende at udvikle noget nyt. Accura har i forvejen et stærkt team inden for ansættelsesret, og jeg ser frem til sammen med dette team at fastholde støtten til transaktionsarbejdet og blive en del af et større hus. Samtidig er det også min ambition at videreudvikle teamet, så vi kan tiltrække og fastholde kunder, som vælger netop os som en dynamisk og fokuseret afdeling, hvor vi tilbyder skræddersyede løsninger på baggrund af vores ekspertise både nationalt og internationalt, vores forretningsforståelse og vores indlevelsesevne. Jeg glæder mig til alt det, vi kan gøre sammen," siger Morten Langer.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22

Ret cookies