Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed

Partner og advokat Lise Lotte Hjerrild fylder 50 år den 18. juni 2019.

14-06-2019
Partner Lise Lotte Hjerrild fylder 50 år

Partner og advokat Lise Lotte Hjerrild fylder 50 år den 18. juni 2019.

 

Partner og advokat Lise Lotte Hjerrilds DNA blev identificeret allerede ved afslutningen af 9. klasse, hvor hun modtog en bogpris med ordene ”Fordi du med ildhu og energi er blevet ved med at suge til dig af viden, og fordi du aldrig har misbrugt dine gode evner til at slappe af ved ”godt nok””.

 

At kaste sig ind i opgaver og problemstillinger med målbevidsthed, grundighed og en ildhu langt ud over det sædvanlige er karakteristika, der har fulgt Lise Lotte Hjerrild lige siden.

 

Lise Lotte Hjerrild blev cand.jur. fra Københavns Universitet i 1994, suppleret med en LL.M-grad fra Cambridge University i 1999. Hun arbejdede som fuldmægtig og siden advokat hos Kromann Reumert i ni år. I 2004 blev Lise Lotte Hjerrild optaget som den første kvindelige partner i Horten Advokatpartnerselskab for at være med til at opbygge firmaets M&A-afdeling.

 

Lise Lotte Hjerrild rådgiver en lang række danske og internationale virksomheder inden for kapitalmarkedsret, M&A og selskabsret.  Hun har i forlængelse af finanskrisen gennemført bankundersøgelser af Fionia Bank, Gudme Raaschou Bank samt Løkken Sparekasse.

 

Lise Lotte Hjerrild spiller en vigtig rolle i opgaven med at etablere og udbygge Hortens internationale relationer, der i dag bidrager med ca. 25% af omsætningen i partnerselskabet. Det er blandt andet opnået gennem Lise Lotte Hjerrilds arbejde med og netværk i internationale advokatorganisationer.

 

I dag er Lise Lotte Hjerrild den højst placerede dansker i ledelsen af den verdensomspændende advokatorganisation, International Bar Association (IBA), som tæller 80.000 individuelle advokater og de nationale advokatsammenslutninger i 190 lande. I 2017 indtrådte Lise Lotte Hjerrild desuden som medlem af ledelsen i the International M&A and Joint Venture Committee i American Bar Association, som har 400.000 amerikanske advokater som medlemmer.

 

Gennem hele sit arbejdsliv har Lise Lotte Hjerrild både nationalt og internationalt arbejdet for at forbedre kvinders karrieremuligheder i advokatbranchen.

 

Privat er Lise Lotte Hjerrild gift med sin gymnasiekæreste Michael og mor til to teenagedrenge, Frederik og Christian. Den runde dag fejres ad et par omgange, først med familie og venner og siden med en reception for forretningsforbindelser hos Horten fredag den 16. august.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22

Ret cookies