Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

DAHL advokat og partner Kim Ricken Jørgensen fyldte den 19. juni 50 år. Kim har i mange år været en stor del af DAHL, og har siden 1996 været med på DAHLs vækstrejse.

21-06-2019
DAHL advokat og partner fylder 50 år

DAHL advokat og partner Kim Ricken Jørgensen fyldte den 19. juni 50 år. Kim har i mange år været en stor del af DAHL og har siden 1996 været med på DAHLs vækstrejse.

 

Kim Ricken Jørgensen kom til DAHL i 1996 efter at have tilbragt et år i Tyskland efter endt jurastudie. I løbet af årene ved DAHL har Kims karriere taget form, og han har tilegnet sig specialistviden og stor erfaring inden for de juridiske udfordringer, der kan opstå i forbindelse med erhvervsretten. Blandt andet rådgiver Kim om tilrettelæggelsen og gennemførelsen af virksomhedsoverdragelser, herunder både i forbindelse med due diligence, udarbejdelse og forhandling af overdragelsesaftaler samt rådgivning om finansiering. Kim rådgiver desuden også virksomhedsledere om erhvervsretlige spørgsmål og udarbejdelse af kontrakter indenfor erhvervsretlige områder, både nationalt og internationalt. I forbindelse med sit arbejde med erhvervsretten har Kim opnået møderet for Højesteret.

 

Den anden side af juraen

Udover sit store arbejde med juraen har Kim været og er en stor del af DAHL og DAHLs udvikling igennem de senere år. Kim har været managing partner i DAHL Viborg og efterfølgende i det samlede DAHL efter fusionen af de fem DAHL-afdelinger i henholdsvis Viborg, Aarhus, Herning, København og Esbjerg. Kim har givet pladsen som managing partner videre for at kunne indtage posten som bestyrelsesformand i DAHL.

 

Foruden de mange aktiviteter i DAHL-regi er der også tid til at aktiviteter og tillidshverv uden for DAHL-regi, med blandt andet fodbolden som centralt omdrejningspunkt. Ud over at være bestyrelsesformand i DAHL er Kim også bestyrelsesmedlem i Viborg F.F. og aktiv i SIK’s fodboldafdeling (Søndermarkens IK), både som træner og frivillig.

 

Privat bor Kim i Viborg med sin kone Bibi og deres tre børn. Kim fejres i weekenden, hvor han har inviteret til fest i private rammer.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22