Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Den 1. juli 2019 åbner det internationale advokatkontor Bird & Bird dørene for sit 30. kontor – et repræsentationskontor i Berlin. Det nye repræsentationskontor i Berlin vil være et vigtigt redskab for udviklingen og fastholdelsen af eksisterende klienter samt udvide mulighederne for at tiltrække nye klienter i forlængelse af firmaets eksisterende tyske kontorer i Düsseldorf, München, Frankfurt og Hamborg.

26-06-2019
Bird & Bird åbner kontor i Berlin

Den 1. juli åbner det internationale advokatkontor Bird & Bird dørene for sit 30. kontor – et repræsentationskontor i Berlin. Det nye repræsentationskontor i Berlin vil være et vigtigt redskab for udviklingen og fastholdelsen af eksisterende klienter samt udvide mulighederne for at tiltrække nye klienter i forlængelse af firmaets eksisterende tyske kontorer i Düsseldorf, München, Frankfurt og Hamborg.

 

Det nye kontor i Berlin vil blive brugt til møder med klienter samt konferencer og arrangementer, men derudover også som fleksibelt kontor for Bird & Bird medarbejdere i Tyskland og fra udlandet – især i forbindelse med rådgivning af lokale projekter og transaktioner.

 

Kontor i Berlins tech-centrum

Sven-Erik Heun, partner og Head of Bird & Bird i Tyskland, siger: "Som advokatfirma med et enestående omdømme indenfor teknologi, offentlige udbud, international handel, regulering og IP ønsker vi at være til stede i Berlin. Byen har udviklet et centrum for etablerede teknologivirksomheder og venturekapital, såvel som for start-ups med fokus på digitalisering, fintech, e-handel og medier. Desuden er den tyske hovedstad centrum for mange ministerier og offentlige myndigheder, der ligeledes efterspørger juridisk rådgivning. Alt dette rammer inden for vores fokus på teknologirelaterede virksomheder. Med vores tilstedeværelse i Berlin skaber vi en moderne platform for møder med vores klienter og opfylder dermed deres forventninger til et innovativt og fleksibelt advokatfirma."

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22