Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Partner og advokat i Horten Advokatpartnerselskab, Asger Heine Jensen fylder 50 år den 30. juli 2019.

22-07-2019
Partner Asger Heine Jensen fylder 50 år

Partner og advokat i Horten Advokatpartnerselskab, Asger Heine Jensen fylder 50 år den 30. juli 2019.

 

Asger Heine Jensen er uddannet cand. jur. fra Aarhus Universitet i 1995. Allerede under studietiden fattede han stor interesse for immaterialret, som har været omdrejningspunktet for hans livsbane som advokat. Efter udenlandske studier ved Julius Maximilians Universität i Würzburg indledte han sin karriere hos Plesner og fik advokatbestalling samt møderet for landsret i 1998. Nysgerrigheden efter yderligere fordybelse i international immaterialret ledte til en LL.M.-grad ved University of Pennsylvania, Philadelphia i 1999.

 

Gennem årene har Asger Heine Jensen rådgivet danske og udenlandske virksomheder om alle aspekter omkring kommercialisering og håndhævelse af immaterielle rettigheder med fokus på ophavsretten. Han har derigennem erhvervet en dyb kommerciel indsigt inden for navnlig tech- samt medie- og entertainmentsektoren. Af samme grund giver klienterne ham ofte en central placering i forhandlingsprocesser og transaktioner.

 

Asger Heine Jensen blev tidligt i sin karriere en erfaren procedureadvokat og erhvervede møderet for Højesteret i 2004. Samme år blev han udpeget som erhvervstalent i Berlingske Talent 100. Gennem årene har han ført mange rets- og voldgiftssager og udpeges også jævnligt som voldgiftsdommer. Efter udpegning af Kulturministeren har han siden 2013 virket som medlem af Ophavsretslicensnævnet.

 

Asger Heine Jensen bor i København, men fødselsdagen tilbringes i Filippinerne med familien. Den markeres desuden med en reception for forretningsforbindelser hos Horten fredag den 16. august kl. 15.00.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22