Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Bird & Bird udnævner pr. 1. august 2019 Lau Normann Jørgensen som partner i Danmark indenfor Commercial med særligt fokus på Tech & Comms.

01-08-2019
Bird & Bird udnævner anerkendt teknologi-advokat som partner

Bird & Bird udnævner pr. 1. august 2019 Lau Normann Jørgensen som partner i Danmark inden for Commercial med særligt fokus på Tech & Comms.

 

Lau betragtes som en af de førende teknologi-advokater i Danmark og er rangeret som "star individual" af Chambers, er optaget i Legal 500s "Hall of Fame" og nævnt i "Euromoney Expert Guides: Best of the Best Global" som en af de 30 bedste advokater internationalt indenfor sit område. Laus ekspertise anerkendes generelt i branchen, der beskriver ham som en "dygtig specialist indenfor it og it-outsourcing" samt anerkender hans kommercielle forståelse, fordi han er "god til at forstå de underliggende kommercielle principper og implementere det i kontrakten" (Chambers 2019).

 

Lau har mere end 25 års erfaring som advokat for teknologivirksomheder og som rådgiver i komplekse teknologi- og outsourcing-projekter. Han har rådgivet om landsdækkende infrastrukturprojekter indenfor offentlig transport og sundhed samt håndteret et stort antal projekter om systemudvikling, licensering, cloud services og outsourcing, særligt indenfor den finansielle sektor.

 

"Jeg glæder mig til at arbejde i et advokatfirma, der har så stærkt et omdømme, og som har Tech & Comms som sit omdrejningspunkt både nationalt og internationalt. Bird & Bird er det advokatkontor, som har løst internationaliseringsopgaven bedst, og det giver mig mulighed for endnu bedre at rådgive både nye og eksisterende klienter. Jeg ser frem til at samarbejde med mine kollegaer på tværs af firmaet internationalt," siger Lau Normann Jørgensen.

 

Endnu stærkere inden for Tech & Comms

Det er en del af Bird & Birds nordiske strategi at opbygge en førende Tech & Comms praksis – især indenfor it og outsourcing. Partnerudnævnelsen af Lau Normann Jørgensen kommer i forlængelse af tiltrædelsen af teknologispecialist Mattias Lindberg i Stockholm i maj. Sammen styrker Lau og Mattias ikke kun det nordiske team, men også Bird & Birds internationale Tech & Comms ydelser.

 

Jesper Langemark, Head of Tech & Comms i Bird & Bird Danmark, uddyber: "Udnævnelsen af den velkendte Tech & Comms specialist Lau Normann Jørgensen understreger Bird & Birds DNA som et internationalt tech-kontor. Med ansættelsen af Mattias Lindberg og hans team i Sverige styrker udnævnelsen af Lau vores Commercial-team i Danmark, såvel som vores rådgivning indenfor komplekse outsourcing- og it-projekter i Norden."

 

Samtidig med Lau tiltræder advokat Fie Rooed og advokat Julie Ryttov, som tidligere har arbejdet hos Kromann Reumert.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22