Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed

ADVOKATGRUPPEN har fra oktober 2019 ansat advokat og associeret partner Anders Birch Poulsen, der primært skal være en del af firmaets kontor på Kystvejen i Aarhus.

25-10-2019
Ny advokat og associeret partner hos ADVOKATGRUPPEN

ADVOKATGRUPPEN har fra oktober 2019 ansat advokat og associeret partner Anders Birch Poulsen, der primært skal være en del af firmaets kontor på Kystvejen i Aarhus.

 

Anders har tidligere været partner og selvstændig i advokatbranchen, men har i den seneste årrække helliget sig det private erhvervsliv bl.a. som chefjurist for Nykredit Mægler A/S, CEO hos Nybolig Erhverv A/S (nu Nordicals A/S) og senest som chefjurist hos køkkenvirksomheden Kvik A/S.

 

Hands-on erfaringen fra det private erhvervsliv gør, at Anders kan bidrage med en solid forretningsforståelse, der er et godt match til ADVOKATGRUPPENS fortsatte vækststrategi.

 

”Ansættelsen af Anders sker som led i ADVOKATGRUPPENS overordnede strategiplan, som i den seneste tid har budt på optimering og modernisering af firmaets kontor i Aarhus. Vi oplever i øjeblikket en stadig større tilgang af sager indenfor især det erhvervsretlige område, hvor Anders med sin erfaring fra henholdsvis advokatbranchen og det private erhvervsliv, kan være med til at styrke vores position yderligere” fortæller managing partner Nicolai B. Carøe.

 

Om hvad ADVOKATGRUPPENS kunder kan forvente af Anders som rådgiver, udtaler Anders selv: ”Min juridiske rådgivning er gennemsyret af et stærkt kommercielt mindset, hvor det er afgørende for mig, at mine kunder oplever en dedikeret, værdiskabende og løsningsorienteret rådgivning”.

 

Privat bor Anders i Risskov sammen med sin hustru og deres to børn.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22

Ret cookies