Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

De lokale frederikshavneradvokater Lisbeth Pahl og Thorbjørn Aaberg indgår et kontorfællesskab med Advokatfirmaet Vingaardshus, som har base i Aalborg. Dermed behøver frederikshavnerne ikke finde vej til Aalborg, for nu bliver det muligt at afholde møde med en af Vingaardshus’ mange specialiserede advokater på kontoret i Frederikshavn.

14-11-2019
Advokatfirmaet Vingaardshus etablerer kontorfællesskab i Frederikshavn

De lokale frederikshavneradvokater Lisbeth Pahl og Thorbjørn Aaberg indgår et kontorfællesskab med Advokatfirmaet Vingaardshus, som har base i Aalborg. Dermed behøver frederikshavnerne ikke finde vej til Aalborg, for nu bliver det muligt at afholde møde med en af Vingaardshus’ mange specialiserede advokater på kontoret i Frederikshavn.

 

- Det bliver det bedste fra to verdener – tæt på frederikshavnerne, fortæller advokat Lisbeth Pahl.

 

Se de to frederikshavneradvokater nedenfor samt medindehaver af Vingaardshus Peter Lau.


Advokat Lisbeth Pahl

Advokat Thorbjørn Aaberg

Direktør Peter Lau

 

- Vi er et lille kontor med få specialister indenfor et snævert felt. Advokatfirmaet Vingaardshus er en stor spiller, og råder over et stort hold af specialister, der dækker alle væsentlige juridiske områder. Det kombinerer vi nu i et kontorfællesskab på vores kontor i Frederikshavn, fortæller advokat Lisbeth Pahl videre.

 

- Det bliver en gevinst for både frederikshavnerne og det frederikshavnske erhvervsliv, supplerer advokat Thorbjørn Aaberg.

 

- Lisbeth Pahl og Thorbjørn Aaberg er kendte og respekterede advokater blandt frederikshavnerne. Vi er glade for at indgå et kontorfællesskab med dem, så vi kommer geografisk tættere på klienterne i denne del af Nordjylland, og vi ser frem til at tilbyde frederikshavnerne kompetent juridisk specialrådgivning, fortæller advokat og medindehaver af Advokatfirmaet Vingaardshus, Peter Lau Lauritzen.

 

Advokatfirmaet Lisbeth Pahl & Thorbjørn Aaberg har eksisteret siden 1980 og holder til i Danmarksgade 81 i Frederikshavn. Der er derfor tale om et par særdeles erfarne advokater, som primært beskæftiger sig med familie- og arveret, fast ejendom og entrepriseret. Lisbeth Pahl fungerer derudover også som beskikket forsvarer ved Retten i Hjørring og Vestre Landsret i Viborg og er autoriseret bobehandler ligeledes ved Retten i Hjørring.

 

Advokatfirmaet Vingaardshus holder til i Vingårdsgade i den centrale del af Aalborg og fejrer 50 års jubilæum til april 2020. Med 55 kompetente medarbejdere, heraf 24 advokater, der  alle er specialiserede inden for en bred vifte af juridiske områder, rådgiver Advokatfirmaet Vingaardshus erhvervsvirksomheder, offentlige myndigheder, organisationer og privatperso- ner inden for alle væsentlige juridiske områder.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22