Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Søren Abildgaard Pedersen, der er advokat med møderet for Højesteret og partner i INTERLEX Advokater, runder lørdag den 11. januar 2020 60 år. Søren Abildgaard Pedersen er født på Frederiksberg, men har de seneste år været bosat i Stilling ved Skanderborg.

10-01-2020
Søren Abildgaard Pedersen, fylder 60 år

Aktiv erhvervsmand og advokat

Søren Abildgaard Pedersen, der er advokat med møderet for Højesteret og partner i INTERLEX Advokater, runder lørdag den 11. januar 2020 60 år. Søren Abildgaard Pedersen er født på Frederiksberg, men har de seneste år været bosat i Stilling ved Skanderborg.

 

Søren Abildgaard Pedersen har altid haft fart på og været særdeles effektiv, hvilket blandt andet illustreres af, at han gennemførte jurastudiet på alene 4 år.  Efter vellykket dimission blev Søren Abildgaard Pedersen ansat som advokatfuldmægtig i Randers. Turen gik dog hurtigt til Aarhus og INTERLEX Advokater, hvor Søren Abildgaard Pedersen i snart 34 år været tilknyttet, først som advokat og siden 1989 som partner, hvor han har bidraget til den positive udvikling i advokatfirmaet.

 

I sine mere end 30 år som advokat har Søren Abildgaard Pedersen haft berøring med de fleste aspekter af juraen, men de seneste år har han primært beskæftiget sig med erhvervsret, hvor han særligt rådgiver små og mellemstore virksomheder om selskabsret, herunder virksomhedsetablering, virksomhedsoverdragelser og kontraktsret. Endvidere har Søren Abildgaard Pedersen, som en af landets få advokater, beskæftiget sig med medieret, hvor han blandt andet agerer som advokat for Jyllands Posten.

 

Lokalt engageret

Søren Abildgaard Pedersen har igennem sin aktive karriere siddet i flere bestyrelser i såvel erhvervsmæssig som foreningsmæssig regi. På nuværende tidspunkt er Søren Abildgaard Pedersen foruden sine erhvervsmæssige bestyrelsesposter blandt andet medlem af bestyrelsen i den selvstændige institution, S/I Skanderborg Svømmehal, hvor han aktivt arbejder på at få et egentligt svømmecenter etableret i Skanderborg.

 

Søren Abildgaard Pedersen er endvidere advokat for det lokale bryghus, Skanderborg Bryghus, hvor han fast optræder som dirigent på de årlige generalforsamlinger, ligesom Søren Abildgaard Pedersens fødselsdag ligeledes afholdes på bryghuset.

 

Også fart på fritiden

Det er ikke kun i arbejdsmæssig sammenhæng, at Søren Abildgaard Pedersen har fart på.

 

Søren Abildgaard Pedersen har altid været ivrig sportsudøver og har en fortid som elitesvømmer. I dag er det særligt landevejscykling, der prioriteres højt. Trods sine snart 60 år tager Søren Abildgaard Pedersen således også aktiv del i flere cykelnetværk, ligesom Søren Abildgaard Pedersen har deltaget i flere cykelløb, herunder det kendte La Marmotte i Frankrig.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22