Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed

Med virkning fra den 1. februar 2020 har UNIVERSADVOKATER ansat Christina Kirk som advokat.

29-01-2020
Ny advokat hos UNIVERSADVOKATER

Med virkning fra den 1. februar 2020 har UNIVERSADVOKATER ansat Christina Kirk som advokat.

 

Christina Kirk, der er 34 år, har de seneste fem år drevet selvstændig rådgivnings- og advokatvirksomhed under navnet Kirk Law.

 

Juridisk bevæger hun sig ikke mindst i hesteverdenen, hvor hun rådgiver, udfærdiger kontrakter og bistår under tvister. Hendes viden på området og store kontaktnet har en solid basis i mange år som dressurrytter og -dommer.

 

Ud over juridiske forhold omkring heste rådgiver Christina Kirk bl.a. om fast ejendom, landbrug, ekspropriation, retssager, personskadeerstatning og forsikring.

 

Christina Kirk kan kontaktes på telefon 89 34 35 19, pr. e-mail mail@universadvokater.dk og på UNIVERSADVOKATERs adresse i Aarhus.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22

Ret cookies