Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Med virkning fra den 1. februar 2020 har UNIVERSADVOKATER ansat Christina Kirk som advokat.

29-01-2020
Ny advokat hos UNIVERSADVOKATER

Med virkning fra den 1. februar 2020 har UNIVERSADVOKATER ansat Christina Kirk som advokat.

 

Christina Kirk, der er 34 år, har de seneste fem år drevet selvstændig rådgivnings- og advokatvirksomhed under navnet Kirk Law.

 

Juridisk bevæger hun sig ikke mindst i hesteverdenen, hvor hun rådgiver, udfærdiger kontrakter og bistår under tvister. Hendes viden på området og store kontaktnet har en solid basis i mange år som dressurrytter og -dommer.

 

Ud over juridiske forhold omkring heste rådgiver Christina Kirk bl.a. om fast ejendom, landbrug, ekspropriation, retssager, personskadeerstatning og forsikring.

 

Christina Kirk kan kontaktes på telefon 89 34 35 19, pr. e-mail mail@universadvokater.dk og på UNIVERSADVOKATERs adresse i Aarhus.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22