Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

1. februar kunne advokat og partner Claus F. Sørensen fejre sit 25-års jubilæum hos DAHL Advokatfirma. Jubilaren kom til DAHL i 1995 og har i årenes løb beskæftiget sig indgående med juridisk rådgivning til teknologivirksomheder og rådgivet nogle af Danmarks største IT-virksomheder.I en tid, hvor teknologisk udvikling stiller erhvervslivet over for komplekse udfordringer, spiller Claus’ juridiske rådgivning en nøglerolle for virksomheder, der vil styrke deres forretning og sikre en hensigtsmæssig levering og brug af IT-ydelser. Med 25-års erfaring inden for IT-området har Claus ikke blot den fornødne juridiske indsigt; han forstår også de tekniske og forretningsmæssige udfordringer, teknologidrevne virksomheder står overfor.

04-02-2020
25 år som IT-advokat for det danske erhvervsliv

Den 1. februar kunne advokat og partner Claus F. Sørensen fejre sit 25-års jubilæum hos DAHL Advokatfirma. Jubilaren kom til DAHL i 1995 og har i årenes løb beskæftiget sig indgående med juridisk rådgivning til teknologivirksomheder og rådgivet nogle af Danmarks største IT-virksomheder.I en tid, hvor teknologisk udvikling stiller erhvervslivet over for komplekse udfordringer, spiller Claus’ juridiske rådgivning en nøglerolle for virksomheder, der vil styrke deres forretning og sikre en hensigtsmæssig levering og brug af IT-ydelser. Med 25-års erfaring inden for IT-området har Claus ikke blot den fornødne juridiske indsigt; han forstår også de tekniske og forretningsmæssige udfordringer, teknologidrevne virksomheder står overfor.

 

Siden sin start hos DAHL i 1995 har Claus F. Sørensen opbygget solid erfaring som IT-advokat. Han har dybdegående kendskab til branchen og de tekniske forhold, og derfor er han også tit et oplagt førstevalg i forbindelse med M&A-transaktioner. Claus er en ’trusted advisor’ for nogle af Danmarks største IT-virksomheder.

 

Claus rådgiver også leverandører og kunder om kontraktstyring og administration, og hvordan virksomheders IP-rettigheder etableres og sikres. Derudover fører han en del sager om plagiering og misbrug af varemærker, designs og ophavsrettigheder.

 

Claus er desuden uddannet mediator og voldgiftsdommer og bistår ofte erhvervskunder med at håndtere konflikter. Han foretrækker dog at forebygge gennem veldisponerede, forståelige og anvendelige kontrakter.

 

Om sit jubilæum og arbejde hos DAHL fremhæver Claus:

”Med den lynhurtige teknologiske udvikling bliver virksomheders og myndigheders IT-udfordringer mere komplekse og specialiserede. Det betyder samtidig, at teknologiens betydning for driften og opfyldelse af regler og kodeks indenfor compliance konstant vokser. Det har derfor i 25 år været mit mål at sikre kundens juridiske position og finde løsninger, der bringer kunden videre og styrker forretningen”.

 

Privat bor Claus i Herning med sin hustru og 3 børn. I fritiden er han fast inventar på lægterne, når BlueFox og FC Midtjylland duellerer i henholdsvis Metalligaen og 3F Superligaen og en ihærdig cykelrytter, der gerne opsøger nogle af Europas mest frygtindgydende bjergetaper med venner, klienter og netværk.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22